Effektivitet hele vejen

danlind er kendt over hele verden for at producere miljørigtige vaske- og rengøringsmidler i særdeles høj og ensartet kvalitet.

 

 

En international samarbejdspartner

danlinds internationale samarbejder har bidraget til en omfattende og værdifuld indsigt i forbrugeradfærd, produktkategorier og markedstrends på tværs af geografiske og kulturelle skel. Vi er en opsøgende og nysgerrig virksomhed, som sætter en ære i altid at være opdateret med nye internationale miljø- og kvalitetscertificeringskrav.

Læs mere

85%

Eksporthandel

Altid opdateret med den seneste viden

Fokus på kontinuerlig forbedring og en høj tilpasningsevne til markedet er en af vores vigtigste dyder.

Multinationale kunder inden for alle segmenter


Ambitiøs udviklingspartner

I danlind får vores kunder en ambitiøs udviklingspartner, hvor viden og innovation går hånd i hånd. Vi arbejder på et højt fagligt niveau, der gerne tåler sammenligning med eksterne laboratorier. danlind trækker på årtiers erfaring med produktion af kvalitetsprodukter og i et samarbejde med os, er man altid et skridt foran.

Læs mere

Høj miljøprofil

danlind nærer en dyb og grundlæggende respekt for miljøet, og hensynet hertil kommer altid i første række. Vi gør meget ud af, at al produktion og håndtering af vores produkter foregår på en måde, der er helt i tråd med internationale miljøkrav.

Læs mere

På danlind.dk bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om brugen af cookies.

X