Innovation i alle processer

danlinds innovationskompetencer er integreret i hele virksomheden. Derfor kan vi rådgive i alle faser, effektivisere produkter samt samarbejde ned til mindste detalje. Det mindsker omkostningerne og øger kvaliteten til gavn for vores kunder.

Ambitiøs udviklingspartner

I danlind får vores kunder en ambitiøs og vidensdrevet udviklingspartner. Vi arbejder på et højt fagligt niveau og benchmarker gerne os selv op imod eksterne laboratorier. I et samarbejde med danlind er man altid et skridt foran. Vi trækker på årtiers erfaring med kvalitetsprodukter i formaterne tabs, pulver og flydende.

Produkter

Altid opdateret med den seneste forskning

Vores højt kvalificerede specialister følger branchens udvikling nøje gennem bl.a. messer, konferencer, storecheck og ny forskning. Vi henter desuden mere avanceret viden i vores strategiske samarbejde med leverandører og anerkendte laboratorier. Al denne opdaterede viden stiller vi til rådighed for vores kunder.

danlind tilbyder rådgivning og sparring omkring bl.a.

  • Formuleringer
  • Produktegenskaber
  • Produktsortiment
  • Diverse miljømærkninger: Astma Allergi, Ecocert, Ecolabel (Nordisk Svane og EU-blomst)
  • De seneste EU-lovgivningskrav på området
  • Emballageløsninger
  • Logistik

Disse kompetencer udgør den værktøjskasse, vi anvender i samarbejdet med vores kunder. Målet er kreative og effektive løsninger, som er gennemtænkt for præcist at efterkomme kundens behov.

I front med vandopløselig krympefolie

danlind var blandt de første producenter, der lancerede tabs indpakket i vandopløselig PVA-folie (Polyvinylalkohol-folie), der er krympet rundt om tabletten. Vi har et af markedets bedste produkter og forfiner fortsat metoden.

Miljø med innovation

danlinds R&D-afdeling udvikler konstant nye løsninger, der imødekommer kundernes ønsker om mere miljøvenlige produkter. Vi er ajour med EUs miljøkrav og kan udvikle formuleringer, der opnår de tilsigtede miljømærkninger.

Microtabs i særklasse

danlind leverer markedets flotteste microtabs. Det skyldes vores høje kvalitetsstandard og vedholdende innovationsarbejde. Vi har udviklet en teknik, der tillader os at presse tabs i et, to eller tre knivskarpt opdelte farvelag.

Desinfektion – en stærk tendens

En af de nyeste tendenser i branchen er produkter med desinficerende effekt. Også på det område er danlind i front, og arbejder sammen med tyske testinstitutter på sidste del af godkendelsesprocedurerne.

 

Tilsvarende har danlind udviklet et flydende vaskemiddel til fjernelse af lugt. Vaskemidlet er lanceret som specialprodukt til sportstøj.

På danlind.dk bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om brugen af cookies.

X