Kvalitetsprodukter med en enestående miljøprofil

Hos danlind stræber vi efter at give vores kunder de mest virkningsfulde, bæredygtige og omkostningseffektive produkter. Derfor er vi meget ambitiøse hvad angår miljø og kvalitet. Vi har stor erfaring med den systematiske indsats, som kvalitets- og miljøarbejde kræver – og det ses på vores produkter. De er kendt og efterspurgt over hele verden for deres høje, ensartede kvalitet og stærke miljøprofil.

 

Kemi med omtanke og kontrol

Som producenter af et kemibaseret produkt er vi underlagt den strenge danske og europæiske kemi- og miljølovgivning. På dette område har danlinds R&D-afdeling de bedste eksperter. Vi er certificeret i henhold til ISO 9001 og har været både ISO 14001 og EMAS-certificeret siden 2001. Endvidere har vores produkter opnået en lang række internationale miljø- og kvalitetsmærkninger, der imødekommer vores kunders behov. Kvalitetskontrol er en af vores væsentligste opgaver og er fuldt integreret i vores processer. Den er derfor lagt ud i alle faser og til samtlige medarbejdere. Kontrollen omfatter således hele processen - fra indgangskontrollen af råvarer til den fyldte emballage forlader fabrikken.

Produkter med den rigtige miljøprofil

danlind arbejder med en lang række miljø- og kvalitetscertificeringer samt mærkninger. I formuleringer af nye produkter har vi værdifuld erfaring med godkendelse efter bl.a. Astma- og Allergi, Ecolabel og Ecocert. Dette giver mulighed for at tilbyde vores kunder et sortiment, hvor også babyserier og produkter til sensitiv hud er omfattet. danlind har endvidere god erfaring med at afdække, hvilke krav der stilles, hvis der ønskes en certificering vi ikke har i forvejen. Hovedparten af vores produkter er miljøcertificerede.

Miljøpionér gennem fire årtier

danlinds miljøindsats startede allerede i 1980’erne. Her begyndte vi at genanvende energien i produktionen – og det greb om sig. Vi udforsker hele tiden muligheden for at forbedre produktionens bæredygtighed og derved give vores kunder økonomiske og miljømæssige fordele. Vi arbejder bl.a. målrettet med at effektivisere vores energi- og ressourceforbrug. danlind har over de seneste 10 år reduceret sit samlede energiforbrug med 29% – og vi fortsætter. I vores nye tilbygning i Hammel er energiforbruget f.eks. halveret sammenlignet med den øvrige produktion.

29%

Reduceret energiforbrug over de seneste 10 år

Et godt arbejdsmiljø

Hos danlind prioriterer vi vores medarbejdere højt. Vi arbejder målrettet med vores fysiske og psykiske arbejdsmiljø og gennemfører jævnligt arbejdspladsvurderinger (APV). Det har medført, at vores fraværsprocent på alle fabrikker ligger under landsgennemsnittet for fremstillingsvirksomheder.

Vidste du...


at danlind ikke udleder mere spildevand fra sin produktion i Holstebro end 15 almindelige husholdninger?

at man med en hel lastbil med opvasketabletter fra danlind kan starte din opvaskemaskine ca. 500.000 gange?

at den hvide fane fra spraytørringsanlægget i Holstebro ikke er røg, men vanddamp der kommer fra tørringen af vaskepulver?

danlinds certificeringer


ISO 9001 = ISO 14001

Se certificering

EMAS-registrering

Se certificering

Miljømærkninger


Astma- og Allergi

astma-allergi.dk

Ecolabel

ecolabel.dk

Download vores seneste miljøredegørelse

danlind - Miljøredegørelse 2017

På danlind.dk bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om brugen af cookies.

X