danlind i skarp profil

danlind er en dansk virksomhed med fabrikker i Hammel og Holstebro. I 2017 bliver danlind indlemmet i McBride, der er en af verdens største private label producenter indenfor vaske- og rengøringsmidler. Vores spidskompetence og forretningsmæssige kerneområde er udvikling af effektive og miljøvenlige produkter til vask og rengøring i formaterne pulver, tabs og flydende. Vores virksomhed er funderet i en dyb markedsindsigt, moderne produktionsanlæg og stor innovationskraft. 

Multinationale kunder inden for alle segmenter

danlind er kendt verden over for at producere vaske- og rengøringsmidler i meget høj og ensartet kvalitet. Vores kunder er multinationale selskaber, supermarkedskæder og den professionelle sektor.

En partner med høj ekspertise

danlind stiller altid med et talstærkt team med de relevante kompetencer, når vi indleder et nyt samarbejde. Alt efter kundens behov indtager vi rollen som ekspert eller partner. Målet er hver gang at løfte kundens forretning ved at levere det ønskede produkt i den højest mulige kvalitet indenfor det aftalte prisspænd.

Vi dyrker innovation

Vores netværk af anerkendte samarbejdspartnere inden for test- og forskningsverdenen, samt muligheden for at benytte egne testlaboratorier, gør danlind til en vidensstærk leverandør. En viden vi gerne deler – ikke kun på tværs af organisationen, men også med vores kunder.

På danlind.dk bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om brugen af cookies.

X