Samarbejde med dedikation og indsigt

Hos danlind sætter vi en ære i at tilpasse vores løsninger til den enkelte kundes ønsker. Vi har i alle processens faser tilknyttet et hold af eksperter, der kan bidrage med kvalificeret og proaktiv rådgivning. På denne måde sikrer vi, at vores kunder altid føler sig i gode hænder samtidig med, at vi effektivt arbejder os frem mod det ønskede resultat. Vi vægter vores kundesamarbejde utrolig højt og er meget lydhøre over for den enkelte kundes ønsker og behov, da vi kender værdien af et unikt produkt.

danlind tilbyder

  • Produkter af konstant høj og konkurrencedygtig kvalitet
  • Engagerede medarbejdere med stor faglighed og interesse for markedet
  • Kemikompetencer på højt, internationalt niveau
  • Individuelle løsninger, tilpasset den enkelte kunde
  • International markedsindsigt
  • Høj miljøperformance og en klar grøn profil

Vores kunder har adgang til

  • Moderne produktionsanlæg
  • Test- og laboratoriefaciliteter
  • Optimeret supply chain

LEAN-optimeret produktion og logistik

danlinds produktionsapparat omfatter ca. 41.000 kvadratmeter fordelt på to danske fabrikker. Vores set-up sikrer en fleksibel og LEAN-optimeret produktion. Dette understøtter vi med en moderne logistikstyring med højt fokus på effektivitet, bæredygtighed og en høj leveringssikkerhed. Vi er både ordreproducerende og lagerførende for vores kunder ud fra princippet om just-in-time levering. Vi sender årligt over 1.000 forskellige produkter ud på verdensmarkedet.

1000

Forskellige produkter bliver årligt sendt ud på verdensmarkedet

Den rette løsning

Hos danlind har vi vores faglige stolthed samt en stor interesse for området med i vores arbejde. Derfor stiller vi med alle relevante fagpersoner i dialogen med vores kunder. På denne måde kan vi sammen afdække kundens behov og udarbejde den rette løsning – uanset om der er tale om en private label-kunde, contract manufacturer eller kunder til professional cleaning.

En international samarbejdspartner

danlind har kunder over hele verden, og disse internationale samarbejder har givet os en omfattende og værdifuld indsigt i forbrugeradfærd, produktkategorier og markedstrends på tværs af geografiske og kulturelle skel. danlind er en opsøgende og nysgerrig virksomhed, som sørger for konstant at være opdateret med nye internationale miljø- og kvalitetscertificeringskrav.

Åbenhed skaber synergi

danlinds erfaring viser, at åbenhed udvikler begge parter og fremmer samarbejdet. Vi tøver ikke med at indgå i målrettede og veldefinerede udviklingsprojekter med vores kunder. Vi planlægger og deltager gerne i workshops, hvor gensidig vidensdeling og udvikling er i fokus. Hos danlind står vi 100% inde for vores produkter, og det er af stor vigtighed for os, at vores kunder føler sig i trygge hænder. Derfor har vi fuld åbenhed omkring tilblivelsen af vores produkter og åbner gerne produktions- og testfaciliteter for vores kunder.

Kundetilpasset emballage – klar til hylden

Emballage skal ikke kun skabe god facing på hylden. Den skal også tage højde for alle logistiske krav og udfordringer, ligesom den skal efterleve miljø- og sikkerhedskrav. Vi tilbyder ekspertise og vejledning inden for alle aspekter – lige fra transport til sikkerhed og miljø. På denne måde sikrer vi, at alle emballageløsninger lever op til samtlige krav.

På danlind.dk bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om brugen af cookies.

X