Contract manufacturing

I danlind får vores kunder en anerkendt producent og sparringspartner. Vi stiller et omfattende produktionsapparat, indgående produktviden og teknologisk ekspertise til rådighed. Vores team af kemikere arbejder til stadighed på at forbedre og forfine vores løsninger. Vi udfører jævnligt tests, der sikrer at vores produkter fortsat befinder sig i den absolut højeste klasse. Et andet aspekt af at være en højt kvalificeret sparringspartner er, at vi er certificeret i henhold til ISO 9001, og vi åbner altid dørene til eksterne audits på vores fabrikker.

Kundetilpassede løsninger

Hos danlind har vi altid været blandt frontløberne, når det gælder udvikling af nye produkter. Et skarpt fokus på vask og rengøringsmidler har givet os uovertrufne kompetencer inden for udvikling, miljøkrav og produktion af vores tre formater. danlind var blandt de første i verden til at producere tabs i vandopløselig krympefolie, og vi ønsker fortsat at præge markedet med innovative og bæredygtige løsninger. Derfor betragter vi hver ny udfordring som en mulighed for at forbedre vores produkter.

Høj miljøprofil

Hos danlind har vi altid haft stort fokus på miljø. Vi ønsker grundlæggende at drive en bæredygtig virksomhed. Det ligger os meget på sinde at producere og håndtere vores produkter på en måde, der lever op til internationale miljøkrav. Som virksomhed er vi certificeret efter den internationale miljøstandard ISO 14001 og den europæiske miljøforordning EMAS. En lang række af danlinds produkter kan mærkes med Astma- og Allergi, Ecocert, Ecolabel (EU-blomst eller Nordisk Svane) og Bra Miljöval.

R&D til jeres rådighed

Som kunde hos danlind står vores engagerede R&D-team til rådighed med de stærkeste kompetencer og den seneste viden inden for området.

Læs mere

På danlind.dk bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om brugen af cookies.

X