Private Label

danlind har årtiers erfaring med produktion af private label på internationalt plan. Vi er blandt de førende leverandører af markedstilpassede produkter i høj kvalitet. danlind leverer både inden for mainstream- og premiumkategorien, heriblandt avancerede og forfinede produkter til tøjvask og maskinopvask, samt plet- og kalkfjerner.

Detailindsigt

Vores indsigt i detailkæder over hele verden gør os til en værdifuld samarbejdspartner, når det gælder udbredelsen af et produkt. Samtidig med at vi har et stort kendskab til markedet, har vi altid fokus på at imødekomme vores kunders unikke ønsker og behov, hvorfor vi hilser enhver udfordring velkommen.

Fleksibel innovation

danlind råder over eksperter inden for flere forskellige områder, ligesom vi har et netværk af anerkendte samarbejdspartnere inden for test- og forskningsverdenen. Sammen med disse specialister hjælper vi vores kunder til at integrere kvalitet og innovation i deres produktsortiment. For os er innovation ikke kun komplekse processer, der kræver mange aktører. Innovation ligger lige så meget i de små detaljer, der kan skabe stor værdi for kunden, som f.eks. justering af farve, duft eller mængde.

Kompetent sparring

De bedste resultater opnås gennem samarbejde og sparring, og hos danlind sætter vi en ære i at bringe vores projekter sikkert i mål. Derfor opfordrer vi i høj grad til at inddrage vores team af eksperter og konsulenter, der kan bidrage med råd og sparring inden for alle aspekter i processen.

Leveringssikkerhed

danlinds supply chain hører til branchens mest erfarne og har siden 1928 serviceret alle vores kunder professionelt. For at skærpe både kvalitet og leveringssikkerhed i værdikæden arbejder vi konstant på at strømline forretningsgange, sikre effektive forecast-analyser og KPI monitorering, samt fuldstændig sporbarhed. Vi kender til vigtigheden af den korrekte mængde varer til den aftalte tid, hvorfor vi altid efterstræber en leveringssikkerhed på 98% eller mere. 

98%

Leveringssikkerhed

Supply Chain Management

Med Supply Chain Management sikrer danlind, at der er styr på alle faser fra kundehenvendelse til levering. Dette giver et komplet og opdateret overblik over håndteringen af hver enkelt ordre. Systemet er en rygrad og garant for leveringssikkerhed, som sikrer redskaber til at optimere logistik, produktion, salg og leverance af vores produkter.

På danlind.dk bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om brugen af cookies.

X